هل العمل في المختبرات في شركات الادوية من مخاطر العمل وله علاوة؟

الروائح والمواد الحارقة يجب ان يتم التعويض بعلاوة مخاطرة اليس كلك؟

تم إضافة السؤال من قبل ayman barghouti
تاريخ النشر: 2014/02/15
روان العداربة
من قبل روان العداربة , Store Manager , r ‎and ‎I ‎store ‎

انا ما اشتغلت بس اتدربت بأكبر شركة أدوية بالشرق الأوسط ... عن خبرتي الشغل بالمختبرات جدا متعب و فيه مخاطر ممكن تتأخر بفحص عينة لازم تتسلم بوقت محدد ما بتستنى مثلا لثاني يوم ... غير المواد الحارقة و ممكن المواد المسرطنة اذا كان الشغل على أدوية السرطان .... لكن الي بعرفه انه الراتب ثابت و لا يتم توظيف او تدريب اي شخص دون الحصول على المعلومات و المعرفة التامة عن اساسيات استخدام المواد و السلامة العامة للشخص و للاجهزة

asmaa alazaly
من قبل asmaa alazaly , مساعد دكتور تحاليل , معمل الشامل للتحليل الطبية

اكيد لان حياة من يعمل فى المختبرات معارضة دائما للخطر