محتار بين السفر للخارج والعمل كمحامى داخل مصر؟؟

تم إضافة السؤال من قبل سامح طه محمود ابراهيم , محامى , محامى
تاريخ النشر: 2014/02/10

الافضل ليك انك تبقي في بلدك وسط اهلك لكن لو هتستعمل مشاقة الغربة والبعد عن الاهل والاصحاب و ليك فرصة عمل برة ووظيفة محترمة  توكل علي الله

shahinda attaallah
من قبل shahinda attaallah , Lawyer , Law Office of khaled hindawi

لو عندك فرصة سفر مضمونه ومرتبها محترم أتوكل علي الله وسافر لو مافيش اشتغل محامي وفي كلا الحالتين شغلني معاك :)

سامح طه محمود ابراهيم
من قبل سامح طه محمود ابراهيم , محامى , محامى

اوعدك اول ما الاقى شغل هبلغك على طول