ماهي الطريفه التي يتم دخول الى جهاز لروتر من خارج شبكة؟

تم إضافة السؤال من قبل Rafat Abdullah Qaeed Ali Alodaini , برمجه دوت نت , الابتكار التقني
تاريخ النشر: 2014/02/09
Mohamed Abd Elazim Ahmed
من قبل Mohamed Abd Elazim Ahmed , Computer Instructor , USF Center / New vision / Data Zone

عن طريق بروتوكول التـلنت

Mohannad Zahed
من قبل Mohannad Zahed

عن طريق استعمال ال tellnet او ssh و يجب تفعيل واحد  منهم علىى الراوتر ووجود كلمة سر للاتصال و تأكد من عدم وجود access list تمنع اتصال ال telnet او ssh

Walid Elmoufti
من قبل Walid Elmoufti , اخصائي تاني , مليته للنفط والغاز

عن طريق التلنت او اس اس اتش

mazin Mohd
من قبل mazin Mohd , administration network , mash multi system

عن طريق ال اي بي ارس للراوتر

khalid othman ahmed elrayes
من قبل khalid othman ahmed elrayes , field operation specialist , TEData

عن طريق وضع ip ثابت للروتر والدخول اللى الروتر عن طريق هذا الايبى

Mohammad.M. Joudeh
من قبل Mohammad.M. Joudeh , networking engineer , al-arrab contracting company ltd

من خلال   ...... التلنت او اس اس اتش

Sohaib Abu-Khdeir
من قبل Sohaib Abu-Khdeir , Broadcasting Engineer , Sama Jordan

تيلنيت او اس اس اتش

هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي
من قبل هشام عبد الخالق سعيد عبده الاسودي , مهندس , شبكات الكمبيوتر

عن طريق ال  الاتصال يسمى  ال telnet   بواسطة استخدام خاصية  ال remote access للشبكة

Mostafa Khamies Dakam
من قبل Mostafa Khamies Dakam , Network Specialist , Libyan Fertilizer Company

عن طريق Telnet او SSH

ولاكن يجب يكون الروتر يحمل عنوان public IP او عن طريق النات

بإستخدام خاصيه التيل نت او الssh او remote accessبشرط تفعيلها في الراوتر ...

muaz elgmati
من قبل muaz elgmati , IT manneger , assaher essco for security and comunication systems

في بي ان او جرب dyndns.com ,gh ولا تنسى خاصية البورت فوروردينج الي بتوديك لاي بي انت عايزه ز