بأي وظيقة تقبل؟ داخل وطنك أم خارجه؟

وظيفة داخل وطنك أو وظيفة في الخارج مع ان الفرق قليل بين مرتب الوظفيتين

تم إضافة السؤال من قبل Weeam Josef
تاريخ النشر: 2013/08/22
wael قرشى
من قبل wael قرشى , sales , شركة حورس لتجارة المعدات والأجهزة الطبية

داخل بلدى

فان لم اجد فلا مانع من السعى بالخارج

( فاسعوا فى مناكبها وكلوا من رزقة)

nihal lotfy
من قبل nihal lotfy , e markting , Avon

<p>اكيد المجال اللي بحبه واقدر ابين  فيه مميزاتي واقدر اقدم فيه وظيفتي علي اكمل وجهه</p> <p> </p>

Ali Heydari
من قبل Ali Heydari , Sales And Marketing Manager , Ferdous Petro Ahan

please write your question in English .

emad erian wahba farag
من قبل emad erian wahba farag , Account Manager , Contrade Co.For Kitchen &Laundry equipments

 Financial Manager Accounts Manager