What are the important issues and problems in Islamic finance viable for scientific research?

تم إضافة السؤال من قبل Adnan Ameen Bakather , Founder & Managing Director , Consult & Perform
تاريخ النشر: 2014/02/09
Muhammad Anwar
من قبل Muhammad Anwar , Research Assistant , University of Witten Herdecke

The most important problems in islamic finance is the culture because there are muslims countries in the world who consider that islamic banking will be free of debt.