Islamic Finance: Is the current Islamic banking system merely a 'play on words' or within the 'spirit' of the Islamic laws?

تم إضافة السؤال من قبل Naheem Razwan , Managing Consultant , Obsidian Strategy Consulting
تاريخ النشر: 2015/06/18
Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

of course NOT.

It is based on Islamic rules and provisions learned from Quran and Sunna.