??? which type of units recommended SI units or MKS units

??? which type of units recommended and more useful SI units or MKS units

تم إضافة السؤال من قبل mohammed sawafta , مهندس موقع (site engineer) , مكتب يوسف عودة للاستشارات الهندسيه
تاريخ النشر: 2013/06/10
Sajid Mehmood
من قبل Sajid Mehmood , Engineering & Interface Manager , Al-Kifah Holding (Tanajib Gas Plant Projects)

SI system is widely being used now but originally it is derived from MKS system.
So SI system is recommended and is more useful.