What Types of Performance Appraisal is used in United Arabs Emirates for Appraising the Employee?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Fareed Ahmed Kaleem , Lead Talent Acquisition , MPower Plus Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/06/21
Joann Macauba
من قبل Joann Macauba , HR & Compliance Manager , Blue Ocean E & C Trading DMCC

Hay Performance, degree appraisal and smart objective with KPI/KRA are the most common performance appraisal used in UAE.