While making a mechanical loading test we use load cells to read loads , which type you recommend for me?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohamed alhsanen Al-helw , Technical Section Head , Storage solutions and material Handling
تاريخ النشر: 2015/07/27
Mohamed Doweir
من قبل Mohamed Doweir , Supply Chain Manager , Cornerstone Building Brands

this is depends in which direction and what test should impact; however, it's most commonly to use Rosette guages.