لماذا لايوجد فى مصر سنتر كامل يعلم الاجيال القادمة كيفية صيانة الادوات التكنولجيا مثل الكومبيوتر والايبان والاب وكل الاجهزة تكون فى مجمع

تم إضافة السؤال من قبل ياسر كرم محمود , موظق , مستشفات جامعة عين شمس
تاريخ النشر: 2014/01/29
Ahmed reda Ali
من قبل Ahmed reda Ali , فني صيانه , p.c repair

لو عندك دراسه مكثفه عن المشروع كاملا انا معك

AbduAllah Ahmed
من قبل AbduAllah Ahmed , Tester , غير ذلك

المشروع ده محتاج فلوس كتير ! ومكان يكون كبير و لازم على الاقل يكون فى شريك او اتنين عشان بطلعه الحاجة اللى فى دماغك ! انا على اتم الاستعداد للشراكة مع أى شخص لبناء هذا المشروع

mina ayoub
من قبل mina ayoub , it specialist , فندق روهانو بيتش ريزورت - القصير

المشكلة ان صعب ان تجمع كل فنى الصيانة فى مكان واحد و غير ذلك لايوجد قطع غيار للجهزة مثل الايباد - الاي فون