مما تتكون محطه معالجه مياه سعه 5متر ساعه وما هو اهم جزء فى المحطه؟

تم إضافة السؤال من قبل Sherif Eg , فنى معالجه مياه , شركه المجموعه المصريه للصناعات الطبيه ومعالجه المياه
تاريخ النشر: 2014/01/28
Sherif Eg
من قبل Sherif Eg , فنى معالجه مياه , شركه المجموعه المصريه للصناعات الطبيه ومعالجه المياه

هى مباه شرب نسبه الاملاح2000.

tds

Wesam AL-sharafat
من قبل Wesam AL-sharafat , Economic Security Generalist , ICRC

نوع محطة المعالجة لو سمحت اخوي هي شرب ام مياة عادمة ااو مياة رمادية او مياه صناعية