هل التوظيف عن طريق النت حقيقي ام مجرد مواقع تأخذ معلوماتنا الشخصية لتزوير الهويات ؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Tayyeb Ali Alaidroos , محاسب , مستوصف علي علوي للعيون
تاريخ النشر: 2014/01/06
hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

ههههههههههههه

Mahmoud Abdulkader    Darwish
من قبل Mahmoud Abdulkader Darwish , Consultant Bridge Engineer , Brench IDS consulting company

التوظيف عن طريق هذا الموقع حقيقي بدون ادن شك

ماقدرش افيدك فى كدا لانى لسه ماشوفتش حاجه خالص لحد دلوقتى

mohammed ali alhamed ali ben alhamed
من قبل mohammed ali alhamed ali ben alhamed , مدير عام (في العمل الحالي في اليمن) , المالية

سؤال يتطلب الاجاب من قبل المواقع المعلنه انما ان لم يسبق لي وان حقق لي ذلك من اي موقع

Ameen Alolofi
من قبل Ameen Alolofi , مهندس مدني , وزارة الاشغال العامة والطرق

احنا بنلعب ولا ايه ؟؟