How will you distinguish teaching in 2014 from that of before 2001?

تم إضافة السؤال من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation
تاريخ النشر: 2014/01/01
rubab haider
من قبل rubab haider , english language teacher and coardinator , wahid inteernational school

Simple.In2014 emphasis is given on activity based learning and more audio visual aids are used than2001