What products that you know in Islamic financing?

ما هي المنتجات التي تعرفها في التمويل الإسلامي؟

تم إضافة السؤال من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)
تاريخ النشر: 2013/12/31
Nadeem Hanif
من قبل Nadeem Hanif , Senior Manager Operations/Head of Operations , Pakistan Industrial and Commercial Leasing Limited

There are several products in islamic financing which can cater the individual need. Some of these products are :

Murabaha

Ijarah

Musharaka

Diminshing Musharaka

Mudaraba

Salam

Istisna