اذا كنت مدير وطلب منك محاباه صاحب الشركه على حساب أحد العمال أو العملاء .. ماذا تفعل ؟

تم إضافة السؤال من قبل سامى فياض , أمين مخازن , شركه صبحى حسين أحمد للمقاولات سابقا
تاريخ النشر: 2013/12/24
سامى فياض
من قبل سامى فياض , أمين مخازن , شركه صبحى حسين أحمد للمقاولات سابقا

حذارى داين تدان

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

ابقي انا اكيد مدير سئ علشان حد يتجرأ عليا ويطلب مني الطلب ده