سؤال ممكن ادرس تخصص اضافة الى شهادتي الجامعيه بمعنى اوضح اريد دراسه مجال الاداره بجامعة؟

تم إضافة السؤال من قبل عفاف الشلوي
تاريخ النشر: 2013/12/23
امنية عدلى محمد محمد صيام
من قبل امنية عدلى محمد محمد صيام , اخصائيه شؤن طالبه وشؤن خرجين , المعاهد العليا كينج مريوط

ممكن بس تدرس تخصص فى نفس المجال اللى دراسته تابع لشهادتك الجامعيه ولا تخصص خارج الاطار الجامعى اللى درسته لو نفس المجال يبقى نظام تربوى بقى ومجاستيرلو مش نفس المجال كورسات وتنميه مهارات وموارد بشريه واداره اعمال كل ده فى اماكن معتمده