متى تطلق على الشخص الذي امامك بانه ميت وهو على قيد الحياة؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdelkrim TRABELSI , Ingénieur Projet , Zodiac
تاريخ النشر: 2013/12/18
Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

الذي تشغل الدنيا تفكيره بنسبة100%

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

اذا  كان لافائدة لاهله وناسه والمجتمع منه فهو يعيش على هامش الحياة لاقيمة له فهو مثله مثل الميت

hayet sekher
من قبل hayet sekher

عندما لايفرق وجوده من عدمه فى حياتى هنا يعتبر ميت بالنسبة لى رغم وجوده على قيد الحياة .فالحى من يبقى حى بداخلنا مهما طالت الايام وطال الزمان وطال الغياب

بسم الله الرحمن الرحيم

في حالتين واحده منهم ان المؤمن ميت وهو على قيد الحياه ذا كان فيه حد حيمس حد من المسلميين او حتى غير المسلميين بس يكون صالح غير مضر لاي انسان

والحاله التانيه اذا كان وجوده زي عدمه بالنسبه لنفسه ابل ميكون للناس بمعنى لو انه مبيعرفش يستفيد من حياته في بناء بيت له في الجزء المهم من الحياه والاكبر بمليار مره من حياته على الارض

متهيالي هما دول الحالتيين الي شيفهم وكل واحد ممكن يكون شايف اتجاهات تانيه