كيفيه تشغيل لاب توب من زر غير زر الباور مع العلم انه لابتوب ؟dell

تم إضافة السؤال من قبل ahmed mohammed , مهندس صيانة كمبيوتر , nas tichnology
تاريخ النشر: 2013/11/20
Usama Elyamany
من قبل Usama Elyamany , Product Manager , Brmaja

يمكن ذلك عن طريق عمل شورت SHORT فى اللوحة الأم للاب توب بعد فك الوجه الموجود أسفل الشاشة(يمكن إزالة الوجه عن طريق مفك صغير) هذا فى حالة وجود عطب فى الزر

أما فى حالة الرغبة فى تشغيل الجهاز تلقائياً فيمكن إستخدام خاصية WakeUp

فى شاشة الإعداد الموجوده عند الضغط على F2  أثناء فتح الجهاز

Amer JS
من قبل Amer JS , مدير التكنولوجيا , Google

مرحبا بالجميع في كل مكان من جديد على خير من غير المعقول في هذه المرحلة التي كانت موجودة لدى. لا يمكن تزوير في هذه المرحلة من جديد. حاول اعادة التسجيل

Rina Chi
من قبل Rina Chi

انا عندي اللاب ديل زر الباور فجاه ما يشتغل مع ان الجهاز سليم وديته محل اول ماشغله اشتغل والحين عيا يشتغل يعني مرات يفك ومرات لا وكم مره اوديه يقولون ما فيه شي وش اسوي احتاجه عندي تسليم مشروع ضروري بكره

انا عندي لابتوب ديلل و لما افتح واتس بوت من الموبايل و ادخل عليه من اللابتوب يعمل checking network و بعدان يعمل can’t connect to this network عايزه حل و كمان انا اللابتوب بتاعي لازم اكون لزقه في النت علشان النت يشتغل عايزه حل لي دا كمان ð

عندى سئوال عندى لاب asus xj مشكلته انك بتخزن على زرار الباور عشان يشتغل بمعنى انى بدوس على الزار لمده ثوانى ويشتغل ساعات و ثانيه ودقيقه البطاريه بتاعته فيها مشكله جاى معاه شاحن copy مكتوب عليه بيطلع3. امبير وبيخرج فولت مكتوب على اللاب انه محتاج3. امبير و فولت طيب انا جبت شاحن توشيبا خارجه تمام زى ما مطلوب3. و فولت نفس الحكايه بتخزن على الزار عشان يفتح

ahmed abdelaal
من قبل ahmed abdelaal , computer technician , Leadrship & Management Development Center

عفوا السؤال مش واضح ولكن ممكن اضيف شيء انك تستطيع عمل اي شيء عن طريق التحكم من سيرفرك دون ان تلمس الجهاز وتسمى طريقة zero touch

khalid sawalma
من قبل khalid sawalma , اوركل Oracle , مؤسسة الشبول لتكنولوجيا المعلومات

ممكن نفتح الكمبيوتر من الكيبورد وده عن طريق البويس ( الست اب ) الطريقة :-1 :- نضغط مفتاح delete او المفتاح المخصص للدخول الي الست اب مع بداية تشغيل الكمبيوتر .2 :- في الاختيار power نبحث عن الاختيار power on by keyboard او كلمة مشابهة وذلك حسب نوع البوردة ونختار enabled3 :- وبعدين نضغط علي F10 للخفظ والخروج ونختار Y .4 :- نقوم باغلاق الكمبيوتر وتشغيله من مفتاح الـ power الموجود في الكيبورد .