هل خططت لعمل رحلة استجمامية نهاية هذا العام ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/11/18
فخر الدين محمد السعيد
من قبل فخر الدين محمد السعيد , Senior Accountant , Amco Technology International

والله أضحكتنى يا أ/ محمد يارب يرضى عنك

إستجمام .....

ياريت بس أريح رأسى10 دقائق من التفكير  .. الحمد لله على كل حال

nufall qanah
من قبل nufall qanah , محاسب ضريبي - مستشار ضريبي , مؤسسة حسين خليفة للاسشارات الضريبية

على فراط الزيتون يا كبير هههههههههههههههههه

Adnan Salman
من قبل Adnan Salman , مدير , ( المطابخ والاثاث الخشبي والديكورات )

وانت الصادق رحله استحماميه .. نهايه كل يووووم

هههههه

Abdelkrim TRABELSI
من قبل Abdelkrim TRABELSI , Ingénieur Projet , Zodiac

العين بصيرة واليد قصيرة

طبعا وهل ممكن الاستغناء عن ذلك

فهذا العام  قررت ان اقوم برحله للاستجمام فى المنزل رغم انها مكلفه جدا وبعيده

وساقوم برحله لصيد الغزلان فى الرسبشن وبعد ذلك قضاء وقت ممتع فى اصطياد الاسماك من البانيو حتى اتعلم الصبر

اعتذر عن الاجابه بهذا الاسلوب ولكن فى ظل الازمات السياسيه والاقتصاديه التى تمر بها بلادنا ففعلا ما الافضل ان تستجم فى منزلك

eng_br moh
من قبل eng_br moh , فني صيانه ومبيعات , اداره المبيعات والصيانه في شركه باور للاستيراد وخدمات الكمبيوتر مصر الجديده

ربك لما يريد  رحلتنا هتتخطط وحدها

mohamed hamed mohamed
من قبل mohamed hamed mohamed , medical rep , galaxy

طبعا انا كل سنة بخطط واظبط واعمل كل الترتيبات بس ولا مره الخطط دي نجحت

الحمد لله علي كل  شئ   ^_^

hesham hamed aly elmasry
من قبل hesham hamed aly elmasry , قائد سابق بالقوات المسلخة , القوات المسلحة

لابد من التخطيط لها لما لها من اهمية قصوي في تجديد النشاط