ماذا تفعل إذا صاحب العمل تعامل معك بأسلوب ليس بلطيف امام زملاء العمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل AYA Mohamed , مشرفة مصنع ملابس و صيانة كمبيوتر , مصنع مكه لتصنيع الملابس
تاريخ النشر: 2024/02/24
احمد اسماعيل
من قبل احمد اسماعيل , مسوق الكتروني , تم العمل الحر على مختلف المجالات والقطاعات مثل المجال الطبي والعقارات والسيارات والمقاولات العامة وا

تحلي بالهدوء والابتسامة البسيطه لحد ما يمر الموقف - وفى وقت مناسب تواصلي مع صاحب العمل وفهمي ايه الاسباب الى خلته عمل كدا وبعد ما تفهمي وضحي موقفك ببساطه اذا كان هطوري من نفسك او توضحي موقفك لو مكنتش على خطأ - وفى النهايه وبطريقة مناسبه وضحي انى اسلوب التعامل الى حدث غير مناسب ليكي وطلبي عدم تكراره بعد ماتوضحي حلول للتواصل معاكي بشكل مباشر ومرضي ليكي حتي يتمكن صاحب العمل من توضيح اخطائك