انا لسه محاسب جديد في شركة تخصصها الزراعة و شراء اراضي و تقسيمها الي وحدات للبيع؟

السؤال :- ما هو قيد بيع وحدة من وحدات الارض

و ما هو قيد شراء الارض هل قيد الشراء بيكون  من ح / شراء اراضي  الي ح ( طريقة الدفع ) ام من ح الاصول الي ح ( طريقة الدفع )

قيد بيع وحدة من الارض بيكون من ح  المبيعات ولا من ح بيع اراضي

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Alaa
تاريخ النشر: 2022/02/24
Elsayed Metwally ELRefai
من قبل Elsayed Metwally ELRefai , Accountant Clerk , الشهباء للعقارات

من ح/ الارض فى الطرف المدين      الى ح/ طريقة الدفع سواء نقدى او بشيك فى الطرف الدائن