لو في مردودات مبيعات بقيمه جات اخر الفترة الماليه وقالو للمحاسب ماتسجلهاش وتم اداراجها في قوائم الجرد هاتزود صافي الربح بمبلغ جنيه ولا جنيه ؟

تم إضافة السؤال من قبل sahar mohamed , محاسبه عامه , مكتب دكتور طارق السباعي محاسب قانوني
تاريخ النشر: 2021/03/24
sahar  mohamed
من قبل sahar mohamed , محاسبه عامه , مكتب دكتور طارق السباعي محاسب قانوني

لو في مردودات مبيعات بقيمه 2000 جات اخر الفترة الماليه وقالو للمحاسب ماتسجلهاش وتم اداراجها في قوائم الجرد هاتزود صافي الربح بمبلغ 2000 جنيه ولا 4000 جنيه ؟