كيف تتعامل مع هذا الموقف؟

انت فى عمل جماعى يضم4 اشخاص منهم شخص غير متكلم لدرجه انه لو زعل منك مايوجهكش وده فى حد ذاته بيتعبك انت لان ممكن تضايقه بدون قصد وانت ماتعرفش تحل الموضوع ده ازاى وتتغضى عنه ازاى مع العلم انك من الاشخاص اللى بتحاول تصارح على طول باللى يزعلها وبتحس اوى ان اللى قدامك ده زعلان

تم إضافة السؤال من قبل امنية عدلى محمد محمد صيام , اخصائيه شؤن طالبه وشؤن خرجين , المعاهد العليا كينج مريوط
تاريخ النشر: 2013/10/31
حافظ عبدالرحمن عباس الياس الياس
من قبل حافظ عبدالرحمن عباس الياس الياس , امين مخازن , الشركة المتحدة لصناعة الاثاث

السوال هذا فيه غموض شوية لكن سوف اجيب علي حسب ما فهمت السوال

الاشخاص الي زي هذا الي يزعل بسرعة وما يحاول انه يظهر زعله مشكلة بسيطه اولا احاول احرف ايه الاشياء الي يزعل منها وهذا الشي سوف اعرفه من خلال التعامل معه لفترة زمنيه التي تمكني من معرفة طباعه واحاول اننا لا اثير زعلة واعاملة بحنية شوية عن باقي الفريق هذا نظرا لظروفة النفسية لان الناس اقسام في شخصية حساسة وشخصية قوية وشخصية خجولة ولكل شخصية لها طرق خاصة في التعامل معها

وفي كتاب انصح الكل انه يقرائه اسمه ((اصناف البشر وطرق التعامل معهم ))كتاب ممتاز جدا وراح تستفيدو منه في طرق التعامل مع الاخرين وربنا يوفق الكل مع خالص تحياتي