صارحك صاحب الشركه وهو صديق لك بان الشركه على وشك الافلاس ويفكر فى الهروب لعدم دفع المرتبات المتاخره منذ ثلاثه أشهر فهل ستخبر فريق العمل أم ستخفى الخبر؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/10/30

صديقي حبيبي ، مفلس مديون ، يبقى يهرب ...

انا اول واحد عايز المرتبات وله قسماً عظماً اخبر الموظفين .

امنية عدلى محمد محمد صيام
من قبل امنية عدلى محمد محمد صيام , اخصائيه شؤن طالبه وشؤن خرجين , المعاهد العليا كينج مريوط

اولا هحاول معاه يلغى فكره الهروب ونشوف اقرب الحلول اللى تحلى الازمه الماليه ثانيا اجتمع مع فريق العمل والعاملين وافهمهم الوضع لان ليهم حق انهم يعرفوا الوضع لان دول عمود مهم فى الشغل واوصل معاهم لتفاهم معقول اللى عايز يمشى حقه وفى اول فرصه تيجى فيها فلوس او الشركه تشتغل تانى يجى وياخد مرتبه واللى عايز يفضل ويكمل نحط ايديه فى ايدنا ونغير ممكن نشاط الشركه ندور على افكار جديده تجيب عملاء مثلا ثالثا من الممكن ان اشوف شريك اخر يدخل معانا ويبقى حل كويس

Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

يجب التواصل الموظفين أي نوع من الحالة يجري في المنظمة. لإخفاء المعلومات من الموظف هو مثل فقدان ثقة الموظفين. على نحو أفضل لتبادل المعلومات مع الموظفين بحيث، فإنها ستكون قادرة على مواجهة هذه المشكلة.

Islam Ahmed El Sayed
من قبل Islam Ahmed El Sayed , Sales Representative , henkel

انصحه انه يقول الحقيقة ولو مش مقتنع برايى فانا عملت الى عليا وانا مش محتاج ابلغ فريق العمل كدا كدا هيعرف وكل شخص بيتحاسب على عمله والى له عليا كصديق انى أتمن السر واعطيه النصيحة

rshad hamed
من قبل rshad hamed , مسؤول علاقات عامة , مستشفى الاهدل التخصصي

حول ان تمنعه من الهروب بأي طريقة

حسام ناجى
من قبل حسام ناجى , testing and commissioning engineer II , SENDAN INTERNATIONAL COMPANY

انصحه بالا يفعل هذا وان يواجه الامر وان هذا الفعل لن تكون له عواقب طيبه وانه لا احد فوق القانون وسينكشف امره مهما حصل وبالنسبه للاخفاء او النشر ساخفى هذا الامر لانه اتمننى

Abdelkrim TRABELSI
من قبل Abdelkrim TRABELSI , Ingénieur Projet , Zodiac

تأكد أنه لن يخبرك مهم كانت العلاقة

والله سؤال صعب بس اخبر الموظفين ونحاول نساعده كلنا لان خسارته هي خسارتها كلنا ونجاحه هو نجاحنه

Yousuf M. Y. Ababneh
من قبل Yousuf M. Y. Ababneh , Director (colonel) , electronic equipment department / public security directorate

كونة صديقي اقنعه بتوضيح الصورة للجميع حتما سيتفهمون الوضع و قديكون هناك حل جماعي و بالتعاون

Mostafa Metwally
من قبل Mostafa Metwally , Safety Engineer /Traffic control coordinator , Mitsubishi Heavy Industry

ان هروب شخص واحد  يترتب عليه خراب بيوت عشرات او مئات ممن يعملون بشركته

فلكل موظف اسرة ولها التزامات شهرية

وهو بهروبه هذا لم يحل الا مشكلته هو

فماذا عن خراب حياة الموظفين واسرهم

من رايى ان لن ادعه يهرب ولتحل مشكلة موظفيه اولا ثم نقف معه فى محنته على قدر المستطاع لكن هروبه جريمة فى حق موظفيه

واللله يسترها علينا جميعا من مثل هؤلاء

شيماء يحيى النمر
من قبل شيماء يحيى النمر , مدرسه لغه انجليزيه لقسم رياض اطفال , مدرسه الحريه للغات

موقف صعب

ولا اتمنى ان أكون فيه

اعتذر على عدم الاجابه لعدم قدرتى على التصدى لتلك المشكله