ماالمواقف او الاحداث الحرجة التي واجهتك في عملك؟وماذا استفد منها؟

تم إضافة السؤال من قبل Najeeb Naji Abdu Ghaleb Ghaleb , مدير مبيعات , الرؤية المشتركة
تاريخ النشر: 2019/06/25
Safaa Salah
من قبل Safaa Salah , معلمة , مدرسة حلمية الزيتون

الاحداث الحرجة كانت بالنسبالى شئ جديد وغريب صيرت عليه واتعلمت منه ازاى أواجه الموقف دا تانى لو مر عليا

هانى الحارتى
من قبل هانى الحارتى , رئيس قسم , ادويه

عطل بماكينه مهمه وتم التعامل مع العطل حسب الخبره العمليه ولكن دون جدوي.فقمت بغسيل الكارته بالمياه وتجفيفها جيدا .وعملت الماكينه فورا