كبيوتري عند الضغط على زرار التشغيل تولع جميع اللمبات ومن ثم تتوقف لكن تبقى لمبة Caps lock وتولع بتتابع ولايسمع صوت الهاردديسك او المروحه عند الشغيل؟

والمشكله يكون حالها بلاتي اما تركة بدون تشغيل لفتره او نزع البطارية والضغط على زر التشغيل لفترة ومن ثم تركيب البطارية ولاتنفع هذه الطريقة في كل مره.. حتى اذا كان الكمبيوتر في وضع السكون اتفاجى بانة توقف التشغيل ولما اشغلة يفعل نفس المشكلة...لذلك العطل في الماذر بورد ويمكن تغيير القطع اذا تطلب ظهرت هذه المشكله منذ سقوط الكمبيوتر وانحرق الهرد وغيرته

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Jamal
تاريخ النشر: 2019/06/04

اسلام عليكم ممكن تقولي شنو الحل الكبيوتر كان شغال وفجه طفي فااجيت اشغله تظهر رقم 3ورقم 4 ولا تظهر شاشه وليه برتقالي شغاله في اللوحه

Mohamed Said Mohamed Aly
من قبل Mohamed Said Mohamed Aly , Network Administrator , MASCO - محمد العلي السويلم للتجارة والمقاولات

1- أتأكد من عمل الباور سبلاى خارج الكيسة .

2- رجع البيوس لحالة الـ Defult .

3- أتأكد من وضع الاسلاك الخاصة بالكيسة (الباور والريست) . أفصل السلك الخاص بالريست مؤقتا