You are in process of controlling changes to the project cost baseline. All of the following are outputs of this process EXCEPT: ?

A. Lessons learned, project management plan updates B. Cost estimates updates, cost baseline updates C. Performance measurements, forecasted completion D. Requested changes, recommended corrective actions E. WBS updates, WBS dictionary updates

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/05/15
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

E. WBS updates, WBS dictionary updates