Which of the following might require rebaselining of the cost baseline?

 A. Updates to the cost management plan B. Budget updates C. Revised cost estimates D. Corrective action

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/01/24
RAJ DAHIYA
من قبل RAJ DAHIYA , Senior MEP Projects Manager , Trinity Engineering Services L.L.C.

B. Budget updates....................

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Answer: BExplanation: Budget updates might require cost rebaselining .

Ali Chenah
من قبل Ali Chenah , matériaux de construction/ construction metaliique , BATICIM -ALGERIE

   Mises à jour du plan de gestion des coûts  apres des mesures correctives

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

 Option B is the correct choice.