ما هو سبب هذه الحالة وكيف يمكن علاجها؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Taha , مهندس مدني ( انشاءات معدنية ) , لا اعمل
تاريخ النشر: 2019/05/07
مرسي احمد مرسي العريني
من قبل مرسي احمد مرسي العريني , مدير مشروع إنشائي , ابناء سليمان القضيبي للمقاولات

لان المهنة او الوظيفة في الشركات والمكاتب الخاصة بقت للي معة فلوس يبيع ويشتري فينا

والشركات الكبيرة الوظيفة فيها محجوزة للافراد لهم اقارب بالشركة حتي ولو لة عامل بتاع بوفية

عن تجربة شخصية نقدم  بوظيفة في المقاولين العرب والاسكندرية للانشاءات

 وكان في ورقة الانترفيو لك اقارب واثناء المقابلة اول سؤال انت لك احد اقارب بالشركة

 وطبعا ان ليس لي احد غير الله سبحانة وتعالي و باقي الاسئلة طبعا فض مجالس

 والرد هنبقي نتصل عليك وطبعا تم رفضي من الشركة دة ودة

العلاج لحد ما ربنا يفرجها وحال البلد يتصلح السفر للخارج يقدرو العاملين والمؤهلات و الكفاءات

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

 لا توجد اسباب محدده

لكن عليك بتوسيع مجال عملك  و زيادة التدريب والدراسه والتقديم في كل الفرص المتاحه للعمل

باعتقادي السبب هو وصول سوق العمل إلى حالة من التشبع وكثرة الخريجين من حملة الشهادات في تخصصات غير مطلوبة الآن في سوق العمل