متي يتساوي قسط اهلاك الاصل مع مجمع اهلاك الاصل ( باستثناء السنه الاولي )؟

تم إضافة السؤال من قبل Omar Morsy
تاريخ النشر: 2019/04/08
ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

If the depreciation rate of the original is two years, ie, 50% for each year such as depreciation of the computer, so the value of the installment for the second year with the depreciation of the original component of the first year