How can I use Autocad land desktop in digitizing maps?

autocad landdesktop 2009

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY
محمد محمود عبد الحميد عثمان
من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY

IF YOU NEED TO DIGITIZING MAP YOU HAVE FIRST DO SURVEY WORK BY USING GPS STATION AND PICK ( XYZ) FOR MINIMUM THREE POINTS AND THEN TAKE THE THREE POINTS COORDINATES AND FIRST YOU MUST HAVE THE GOOGLE EARTH MAP FOR THE SITE AND BEGIN EXACTLY TO LOCATE THE THREE POINTS WHICH WE MAKE SURVEY BY GPS STATION IN GOOGLE MAP THE ENTER TO THE MAP LIST IN AUTOCAD LAND AND BEGIN TO DIGITIZE MAPS BY PUTTING (XYZ ) FOR THE THREE POINTS SO YOU WILL GET A MAP DEGITIZE WITH REAL DIMENSIONS

Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين

If you use google earth it has wrong +-5m but if you want best accuracy you must use UTM systems and make autodesk map in correct slice like38P.

as well as you must find the GPS Bench marks of international network.