What's the difference between Autocad Land Desktop and general autocad?

تم إضافة السؤال من قبل Faseeh Rasheed khan , Junior Engineer , Supreme Buildcon
تاريخ النشر: 2017/08/28
mohammed shahed
من قبل mohammed shahed , `Engineer design , hes infra pvt Ltd

autocad land desktop is basically used for  getting profile of road by entering levels in specific manner while autocad is used for drawing and drafting only