How can I use the land profile in designing bridge?

land desktop

تم إضافة السؤال من قبل محمد محمود عبد الحميد عثمان , CONSULTANT CIVIL ENGINEER ( ROAD CONSTRUCTION) , CONTRACTOR OFFICE IN ELFAYOUM CITY
تاريخ النشر: 2013/05/19
Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين

In bridge you can use land profile to put the elevation of bridge template..

Christian Sudario
من قبل Christian Sudario , Dimensional Control Engineer , Atlantic, Gulf and Pacific Company of Manila, Inc.

Land profile can be used to determine the volume for cut and fill and used for designing bridge so because the design involves elevation.