انا محاسب حاصل علي بكالوريوس تجاره وعايز ابقي محاسب قانوني ايه الخطوات او الدراسات االلي اعملها علشان ابقي محاسب قانوني ( انا موظف بالبريد المصري)؟

تم إضافة السؤال من قبل moomen mohamed alkhouly , محاسب , البريد المصري
تاريخ النشر: 2019/03/26
ايمن محمد عاطف محمد
من قبل ايمن محمد عاطف محمد , Director of the control and regulation unit , ACOLID

لابد ان تعمل لدى مكتب محاسب قانونى كمحاسب تحت التمرين لمدة ثلالث سنوات حتى يمكن اعتمادك كمحاسب قانونى في سجل المحاسبين والمراجعين المصريين