The project charter either directly or by reference to other documents, should address all of the following EXCEPT: ?

A. Project purpose of justification B. Stakeholder influences C. Project requirements D. Project communication channels E. Summary milestone schedule

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2019/03/06
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Project communication channels