صاحب العمل يهددنى نصائح قانونيه ؟

صاحب العمل بيهددنى بانه هياخد اجراءات ضدى ، لانى مش موافق ارجع اعلم الموظف الجديد شغلى اللى كنت بعمله ، وده شغل خاص بيه انا واسرار مهنه فى التسويق الالكترونى وخلافة، مكنش فى بنا عقد عمل ولا تأمينات ولا مرتب ع بنك ، اشتغلت يوم معاه ، الحاجه الوحيده اللى معاه صور من ورق وليس الاصل ( الجيش - التخرج - الميلاد ) . هل مفروض اعمل حاجه كأجراء احترازى لانى كمان مقلق انى اروحلهم من اللى سممعته عنهم بعد ما مشيت - او هو يقدر يعمل حاجه ؟

تم إضافة السؤال من قبل mostafa ahmed
تاريخ النشر: 2018/12/13
mohammed farouk
من قبل mohammed farouk , نائب مدير القطاع القانوني - مدير فرعي القاهرة والاسكندرية , Delta for construction & rebuilding company

لا يوجد اجراء قانوني من صاحب العمل يستطيع اتخاه مادام لا يوجد بينكما عقد عمل.

ولكن يمكنك عمل محضر عدم تعرض لصاحب العمل تقوم فيه بذكر التهديدات التي أوضحتها وتطلب من النيابة أخذ تعهد بعدم التعرض.