Are stocks that pay dividends better than stocks that don't? If so, why?

تم إضافة السؤال من قبل Siham Amer , Financial Analyst , Noor Al Hikmah Group
تاريخ النشر: 2018/12/10
Amr Aboshaara
من قبل Amr Aboshaara , Head Of Sales , Nile Engineering For Projects

Yes I guess, I prefer safe strategies . So, Getting dividends supports during market negative changes