If you pay "Dividends" to the stockholders you will?

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/08/10
Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

Accounting Entry would be :

1) Retained Earning  ..............Debit

      To Dividend payable a/c

2) Dividends Declared will be closed to Retained Earnings

  Dividend Declared a/c Debit

     To Retained Earning

3) Payment of Dividend

Dividend Payable will be Debited

    To Cash will be credited......

3)

1. DEBIT  Dividend.............................................................................................................................................................

Imdad Hussain Rajput
من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego

I will debit Dividends.......................