Which financial statement best allows a firm to assess its ability to pay dividends?

 a. Statement of Cash Flows

 b. Income Statement

 c. Balance Sheet

 d. Statement of Operations

تم إضافة السؤال من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة
تاريخ النشر: 2016/02/10
abdelaziz allam
من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م

 a. Statement of Cash Flows

هيثم ناجى
من قبل هيثم ناجى , محاسب اول , الفيوم لصناعة السكر

the first choice statement of cash flows

thanks for invitation

Julia Kolesnikova
من قبل Julia Kolesnikova , Financial Director , Ariston Thermo Rus (subsidiary Ariston Thermo Group (Italy))

I will start from the review of Income statement

مقبول محمد جلال علي
من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات

Statement of Cash Flows .. .. .. .. .. ..

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

 a. Statement of Cash Flows..........>>>>>>>>>>

Mohamed matar
من قبل Mohamed matar , Finance Manager , ASG Group

 a. Statement of Cash Flows

thanks for the invitation