انا المفروض ان شاء الله هتخرج كمان 3شهور وعايز اعرف لو عايز اشتغل محاسب في شركه ايه الحاجات الي ممكن اواجهها والصعوبات الي ممكن اشوفها؟

تم إضافة السؤال من قبل andro dedo
تاريخ النشر: 2018/04/18
Abdu Elshahir CMA Dipifr
من قبل Abdu Elshahir CMA Dipifr , financial manager , Alrasail For communication

اهم  الصعوبات الاندماج في بيئة العمل وانزال ما درسته  في الجامعة الى ارض الواقع يعني الانتقال من النظري الى العملي وككل الخريجين الجدد تواجه معالجات  عملية لكثير من العمليات الجديدة عليك لاكن لن توكل اليك العمليات والمعالجات المعقدة في البداية حيث يكون ذلك تدريجيا