What is signified when a forward and backward pass indicates total float is equal to - 20 days?

 A. The project is estimated to be- days ahead of schedule. B. Two branches converge on a node. C. The critical path must be evaluated to determine actual slack time. D. Duration compression may be required to meet the original project scope. E. None of the above.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/04/04
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

D. Duration compression may be required to meet the original project scope.