موظف أعطى بالخطأ الى مديره ظرف وقاله متنساش التوصيه دى وبعد مامشى المديرفتح الظرف لاقى فيه ٥٠٠ وقام قايل ايه ده رشوه شاهدين وحوله للتحقيق ومضى الشهود؟

ما العمل فى ذلك ولا توجد اى طلبات من المدير ولكن للمدير سمعته غير جيده وتقريبا استغل الموقف ده على شان يبان انه محترم

تم إضافة السؤال من قبل sharif samy
تاريخ النشر: 2018/03/26
MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH
من قبل MOHAMMAD MAHMOUD HASAN AL-HASHASH , مدير صيانه , شركة الاستراتيجي للتجاره

على المدير الناجح ان يجتمع بهذا الموظف انفراديا لتوضيح الامر وتقبل الرد من الموظف ايجابا او سلبا ومن ثم يقوم باتخاذ الاجراء اللازم حيال الموقف