Which of three monitoring modes are used by Cisco performance Routing?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2018/02/20
Sayed Moustafa
من قبل Sayed Moustafa , Preslaes and Operation Director , Native Solution (Alasila)

1- Passive monitoring

2- Active monitoring

3- Both active and passive monitoring

MOHAMMED IBRAHIM THAKKADI AHAMED
من قبل MOHAMMED IBRAHIM THAKKADI AHAMED , Senior Engineer , Servion Global Solutions

1. Mode Monitor Passive

2. Mode Monitor Active

3. Hybrid Mode: a, Mode monitor both b, Mode monitor fast