What is the easiest spoken language to learn?

تم إضافة السؤال من قبل Thurayya Al Qasim , Legal Counsellor , Ihqaq Law Firm
تاريخ النشر: 2018/02/18
Abdulmohsen Al-Kurdi Al-Milli
من قبل Abdulmohsen Al-Kurdi Al-Milli , Translator/Interpreter , Sultan Ibn Abdulaziz Humanitarian City

This may be risky to say, but thanks to its status as the world's most celebrated language, then why not English? Educators everywhere make quite sure that it is immortally incorporated in their curricula.

سيد علي  حليلو
من قبل سيد علي حليلو , موظف استقبال , فندق الاوراسي

english ... it's the easiest language for me