Which of the following is illustrated by a resource histogram?

 A. The expected requirements for critical path activities. B. The expected resource usage by time period. C. The resource assignments by work package. D. The resource assignments by activities. E. All of the above.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/02/08
Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

B. The expected resource usage by time period.