لو لديك شريك مستثمر في الشركه ازاي يتم انشاء الحساب المستثمر مثلا انه شريك في فندق دافع ٥٠ ٪؜ من راس مال الفندق والإيجار سنوي وتوزيع الأرباح سنويا؟

تم إضافة السؤال من قبل adel omar , محاسب , المجدوعي اللوجيستية
تاريخ النشر: 2017/12/24
adel omar
من قبل adel omar , محاسب , المجدوعي اللوجيستية

الفندق قيمه راس ٥٠٠٠٠٠ ريال ويوجد فيه شريك مستثمر حصه ٥٠٪؜ ازاي أنشأ حساب الاستثمار علي الشجره وأثبت فلوسه عندي وإزاي تم إقفالها سنويا وتوزيع حصص الأرباح