ما هو متوسط الراتب المتوقع لمحاسب قادم الى السعودية حديثا وخبرته سنتين في بلده مصر؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Jamal Khalil , General Accountant , Learning Company for Learning & Education
تاريخ النشر: 2017/10/29
Saper alkhateep
من قبل Saper alkhateep , مسؤول إنتاج , اوميجا لصناعه الاجهزه الكهربائيه

علي الاقل يبدا ٤٠٠٠الاف جنيه وكل ذالك علي حسب كفائته في الشغل