Where can we use the four starts threaded gate valve in oil and gas field?

تم إضافة السؤال من قبل MannembethParapurath Pradeep , Mechanical Technician , National Petrolieum Construction Company
تاريخ النشر: 2017/10/25
Adebola Ojo
من قبل Adebola Ojo , Field Service Engineer , Aftrac Limited

hmmm, the four gate valves used at a time is the choke manifold... is an upstream equipment rated 1502 and above.(10000psi) close to the wellhead.