To start a career in Oil-Gas Field on Off-shore Platform, what must one be prepared with as a pre-qualification to enroll for such a kind of a job?

تم إضافة السؤال من قبل Vinay Smith , MEP - Mechanical Inspector , Core Engineering Consultancy LLC, Abu Dhabi, U.A.E.
تاريخ النشر: 2015/01/29
Reham Mohamed
من قبل Reham Mohamed , Building Services and Site HSE Manager , Shell

Start with a HUET or BOSSIT training as a begining to measure your fitness for work to go offshore