All abbreviations been used in project scope such like IFC, SD...etc and their definitions?

تم إضافة السؤال من قبل moataz ballah , senior Site Engineer , elegancia group
تاريخ النشر: 2017/10/16
Muhammad Aurangzeb
من قبل Muhammad Aurangzeb , management , Muslim group of Componies

Yes project management proceed by abbreviation terms by securing the time and terms

Asfar Thazhath Palliyil
من قبل Asfar Thazhath Palliyil , Senior Document Controller , Penspen International

IFC - Issued for Construction

SD - Shop Drawing